TILLGÄNGLIGA FÄRGER:

NYHET!

SLAYER MAX 12,5 PROPEL

Nu har NativeWatercraft uppdaterat sin toppmodell Slayer till Slayer Max 12,5. Nya Max har den nya uppdaterade Propel Drive 701. Kajaken finns för leverans 14 januari. Vi har LIMITED EDITION av färgen Grey Goose i den första leveransen. OBS!!! Först till kvarn. 

       –    Uppdaterad och justerbar stol höjd & längd
       –    Nytt roder som blivit förlängt med bättre svängradie
       –    Ny front så den tar sjön bättre
       –    Förberedd för elektronik och plats för givare
       –    Förberedd för montering av motor och ankare i både akter             och fören

  36 999:-

  EGENSKAPER

  Längd:                    330 cm

  Bredd:                     86 cm

  Djup:                       33 cm

  Kapacitet:               277 kg

  TILLGÄNGLIGA FÄRGER:

  SLAYER 10 PROPEL

  Slayer 10 propel är en fantastisk fiskekajak. Lätt, stadig och snabbmanövrerad är denna sit on top kajak. Slayer 10 propel har en väldigt snäv vändradie tack vare Natives unika propel-system som kan trampas både framåt och bakåt och med 10 gånger utväxkling, som gör att man har båda händerna fria för fiske. Med rails spår längs sidorna medför att all tänkbar utrustning går att fästa på kajaken utan att skruva i skrovet. Slayer 10 propel har en väldigt beväm stol som är lätt att resa sig ur om man vill stå och fiska. Med en läng på 3 meter och vikt på 20 kg är den lätt att hantera både på biltaket och i vattnet. Slayer 10 har stå upp stabilitet. Slayer 10 propel har en lastkapacitet på 227 kg, den fungerar för alla fiskare oavsett storlek för en härlig dag på vattnet.

  32 999:-

  EGENSKAPER

  Längd:                    305 cm

  Bredd:                     86 cm

  Vikt:                         27 kg

  Djup:                       33 cm

  Kapacitet:               181 kg

  TILLGÄNGLIGA FÄRGER:

  SLAYER 12 PRO

  Speciellt utformad för att vara en praktisk fiskemaskin, Slayer 12 passar dig och dina behov i ett lättsamt format. För spinn eller flugfiske, höj och skänkar First Class säte, möjliggör både sittande eller stående fiske. Groove spår erbjuder fullständig och snabb anpassning med tillbehör utan borrning i skrovet. Enkel transport med vadderade handtag och Tag Along Wheel

  18 999:-

  EGENSKAPER

  Längd:                     366 cm

  Bredd:                     79 cm

  Vikt:                         29,5 kg

  Djup:                       30 cm

  Kapacitet:               181 kg

  SLAYER 12 PROPEL LT

  Slayer 12 propel LT är en lättviktsmodell i termoformat ABS. Tack vare materialet i slayer 12 propel LT är det den modell som går lättast i vattnet. Denna lättvikts trampkajak har ett förstklassigt säte med flera justermöjligheter och hög komfort. NAtives unika propel-system som kan trampas både framåt och bakåt medför att man har hönderna fria för fiske, fotografering, fågelskådning mm. Med en vikt på 26,3 kg och en lastvikt på 158 kg.

  36 995:-

  EGENSKAPER

  Längd:                    366 cm

  Bredd:                    86 cm

  Vikt:                        28,6/37,2 kg

  Djup:                      30,5 cm

  Kapacitet:              158 kg

  TILLGÄNGLIGA FÄRGER:

  SLAYER 13 PROPEL

  Slayer 13 propel är en av Native Watercrafts absoluta toppmodeller bland sit on top kajakerna. Med sitt öppna däck och ett snabbt och stabilt skrov finns gott om utrymme för all utrustning. Slayer 12 propel är ca 4 meter lång. Tack vare NAtives unika propel-system som kan trampas både framåt och bakåt med 10 gånger utväxling kan man ha händerna fria för fiske. Med rails spår längs sidorna medför att all tänkbar utrustning går att fästa på kajaken. Slayer 13 propel är utrustad med en väldigt bekväm stol som är lätt att resa sig ur om man vill stå och fiska. Här börjar ditt äventyr.

  33 999:-

  EGENSKAPER

  Längd:                    401 cm

  Bredd:                    84 cm

  Vikt:                        38,5 kg

  Djup:                      33 cm

  Kapacitet:              181 kg