FINNS I FLERA FÄRGER

TITAN 10,5 PROPEL

Titan Propel 10.5 erbjuder många av samma egenskaper som 13,5-modellen men, kan lättare transporteras. Tillverkas med våran Plastifoam-teknik, vilket ger ett säkert flyt och ökad styvhet för prestanda. Titan 10.5 erbjuder oöverträffad stabilitet med mycket utrymme att ta in fångsten. Denna båt har lättåtkomlig horisontell stångförvaring med stavskydd och förhöjd första klasssäte utformad för bekväma övergångar mellan stående och sittande. Dessutom har båten enkel montering av ett Power-Pole Micro Anchor-system. Titan 10.5 är en mångsidig kajakfiskeplattform.

35 999:-

EGENSKAPER

Längd:                    328 cm

Bredd:                     95 cm

Djup:                       33cm

Vikt:                          55 kg

Kapacitet:               227 kg

FINNS I FLERA FÄRGER

TITAN 12 PROPEL

Titan Propel 12 erbjuder otrolig stabilitet med gott om utrymme och flexibilitet att röra sig. Denna båt har lättåtkomlig horisontell spö förvaring med spötopp skydd på båda sidor av kajaken. Den förhöjda handsydda First Class Seating är utformad för bekväma övergångar mellan stående och sittande. Den unika Titan-skrovdesignen som är kopplad till roder möjliggör en extremt snabb svängradie när du är redo att byta riktning. Skrovet erbjuder plats för inbyggd givare för snabb montering och tillverkas med vår Plastifoam-teknik, vilket ger ett säkert flyt och ökad styvhet för prestanda. Verkligen i en egen liga.

39 499:-

EGENSKAPER

Längd:                    366 cm

Bredd:                     99 cm

Djup:                       33cm

Vikt:                         63 kg


Kapacitet:              227 kg
.

FINNS I FLERA FÄRGER

TITAN 13,5 PROPEL

Erbjuder oöverträfflig stabilitet och gott om utrymme och flexibilitet att röra sig runt i. Denna kajak har lättåtkomlig horisontell spöförvaring och spötopp skydd. Förhöjda förstklassiga sittplatser är utformade för bekväma övergångar mellan stående och sittande, och det kan flyttas ut ur vägen för ett walk-around däck. Titan innehåller också ett inre skumlager som lägger till säkerhet och ökad styvhet för prestanda. Dessutom har kajaken två stänkskruvar för dubbla förankringar för att ytterligare öka stabiliteten.

44 999:-

EGENSKAPER

Längd:                    411 cm

Bredd:                    105 cm

Djup:                       36 cm

Vikt:                         69,9 kg

Kapacitet:               249,5 kg