TILLGÄNGLIGA FÄRGER:

ULTIMATE FX
12

Detta är både som lanserade vårt varumärke, den ursprungliga Ultimate kajaken och är fortfarande den mest sålda modellen från Native. Massor av anledningar till varför: Med en patenteras skrovdesign och revolutionerande prestanda till ett oslagbart pris, Ultimate 12 skapades en ny klass av båt, går lätt i vattnet som en kajak med en stabilitet motsvarande en helt annan typ av båt. Populär bland jägare och fiskare. Stort urval av tillbehör. 

19 995:-

EGENSKAPER

Längd:                    368 cm

Bredd:                    76 cm

Vikt:                        22 kg

Djup:                      30 cm

Kapacitet:              159 kg

FINNS I FLERA FÄRGER

ULTIMATE FX 13 PROPEL

Ultimate FX 13 propel är den lättaste 13 fots trampkajaken på marknaden. Öppen planlösning med rails för snabbkopplingar för utrustning. Ingår batteribox, förvaringsutrymmen som är vattentäta. 1 first class seat, ankar spel mm. En riktig fiskemaskin.

37 999:-

EGENSKAPER

Längd:                    371 cm

Bredd:                    84 cm

Vikt:                        32/41 kg

Djup:                      30 cm

Kapacitet:              147 kg

TILLGÄNGLIGA FÄRGER:

ULTIMATE 14,5 SOLO ANGLER 

Om du är en fiskare, jägare och drömmer om att paddla långa dagsetapper, då har vi Ultimate 14,5 Solo. Här erbjuds förvaring och utrymme i överflöd. 14,5 glider utan ansträngning genom vattnet med god kursstabilitet även när den är lastad med packning för en hel helg. Storleken gör även kajaker extremt stabil. Sittkomfort i toppklass. Angler är extrautrustad från fabrik med spöhållare och ankarefäste. 

14 499:-

EGENSKAPER

Längd:                   445 cm

Bredd:                    76 cm

Vikt:                        27 kg

Djup:                      30 cm

Kapacitet:              204 kg

TILLGÄNGLIGA FÄRGER:

ULTIMATE FX 15 TANDEM

Den superstabila Ultimate FX 15 Tandem. Lätt att konvertera från tandem till solo. Utrustad med vårt innovativa First Class Hög/Låg säte. Med många fästspår för tillbehör och stora förvaringsutrymmen är denna hybrid fiskekajak lätt att lasta för stora äventyr. Stabil både för sittande eller stående fiske. För dig som söker en plattform som klarar allt! Nästa generation av Ultimate kajaker.
 

24 995:-

EGENSKAPER

Längd:                    465 cm

Bredd:                    79 cm

Vikt:                        29 kg

Djup:                      32 cm

Kapacitet:              272 kg